Slagerij Spoelder

Spoelder is sinds 1885 een ambachtelijke slagerij met winkels in Laren en Den Dolder. Het assortiment is inmiddels uitgegroeid met streekproducten, specialiteiten en delicatessen uit verschillende culinaire landen.

Bij binnenkomst in één van onze winkels worden alle zintuigen geprikkeld. Je loopt met je winkelmandje langs ruim gevulde toonbanken met allerlei verschillende producten. Naast vlees hebben wij ook ambachtelijke kazen, verse salades, vers gebrande noten, de lekkerste wijnen, verse kruiden en specerijen in ons assortiment.

Achter elke toonbank staan meerdere specialisten op het gebied van zijn of haar toonbank die je van alle productinformatie kunnen voorzien. Uiteraard kan er ook van alles geproefd worden om samen met jou het best passende product bij jouw smaak te vinden.

Swim and Fun

Connecting Media

Crossmedia bureau Connecting Media biedt oplossingen in broadcast, webcast, websites, online video, animaties en apps. Met de combinatie van onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis, gaan we voor het beste resultaat.

Kwaliteit, Originaliteit, Flexibiliteit en Snelheid zijn de eigenschappen waarmee wij u als opdrachtgever het beste willen bieden.

Wij produceren concepten op basis van 1 oplossing, maar zijn ook in staat de verschillende media vormen te mixen, gebruikmakend van de laatste ontwikkelingen en trends.

Connecting Media heeft met een 'eigen' wijze van aanpak een antwoord op elk interactief vraagstuk en kan daarmee uw project efficiënt en correct uitvoeren.

Swim and Fun

Stacks Image p7_n24

Design by Connecting Media © 2018